The small inquisitor (A kis inkvizítor)

The Small Inquisitor (A kis inkvizitor)

Posted by jhnnsclvn be november 11, 2014

A Wistmanwoodhoz imádkozó Balla

Szerzö: Abraksaz

Bemutatjuk a Dunamelléki Református Egyházkerület egyik püspökjelöltjét, Balla Pétert, a Károli Református Egyetem lelkészrektorát, aki igazi püspöki kvalitásokkal rendelkezik, bár ezekkel – érthetetlen módon – nem dicsekszik kampányában. Az ájtatosságtól csöpögő, szenteskedő maszk mögött egy elszánt középkori jezsuitsa inkvizítor, egy Savonarola-inkarnáció rejlik. Balla Péter kitartó a bosszúállásban, leleményes az üldözésben. Ha kell, lepaktál a titkosszolgálattal, iratokat hamisít, turkál mások személyes digitális adataiban, komuterében és személyes holmijaiban, és ha kutatóösztöne még ebben sem elégül ki, tiltott adatszerzésre bujtogat profi bűnözőket. Mindezt bizonyítja az a bűnlajstrom, amit egy ellene az elmúlt évben a Fővárosi Főügyészségre benyújtott pótmagánvád tartalmaz. Alapítványunk segítségével sikerült megszereznünk ezt az iratot, amit most közreadunk.

Igyekszünk kideríteni, mi lett az irat további sorsa, keletkezett-e az ügyben újabb irat, miért nem ültették még eddig a vádlottak padjára az iratban “vádlott”-nak nevezett Balla Pétert. Amennyiben sikerrel járunk, az új infókat is megosztjuk majd olvasóinkkal.

kisinkvizitor1

A kis inkvizitor

kisinkvizitor3kisinkvizitor4

About karoligaspar

Doctor of Law, Protestant
This entry was posted in Károli Gáspár Református Egyetem, Magyar Református Egyház and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to The small inquisitor (A kis inkvizítor)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s