Breaking news: Trial cancelled (Elmaradt a Wistmanwood tárgyalása)

Breaking news: Trial cancelled (Elmaradt a Wistmanwood tárgyalása)

Posted by jhnnsclvn – október 7, 2014

Lajtár, Balla őrangyala

A wistmanwoodos bankár-rokon: Kovács Barnabás

 

A Wistmanwood elleni per mai első tárgyalását a bíróság az utolsó pillanatban lefújta. Egyes tanúkat állítólag még a délelőtt folyamán telefonon értesítettek, másokat már csak a helyszínen.

Az okokról semmi biztosat nem sikerült megtudnunk. Híresztelések viszont vannak.

1. Az egyik informátor szerint Fodorné Magyar Krisztina vádlott és társa, Gellér Éva (akinek a nevét sikerült időközben kideríteni) egyidejű megbetegedése miatt maradt el a mai tárgyalás.

2. Egy másik informátor szerint az egyidejű megbetegedés kamu, valójában leszóltak valahonnan a IV. kerületi bíróságnak, hogy húzzák az időt, semmi esetre se a református egyház tisztújítási ciklusára essen egy olyan per, amelyben az egyik püspökjelölt, Balla Péter, vélelmezhető felbujtóként súlyosan érintett.

Fodorné Magyar Krisztina és Gellér Éva már négy éve meg vannak idézve egy munkaügyi perben is tanúnak, amelyben a Károli Református Egyetem az alperes, de alperes ügyvédjének, Nagy Gábor Lászlónak 4 kerek éven át nem sikerült őket a bíróságra elcipelnie. Ha a wistmanwoodos besurranó, kandikamerázó és poloskázó kémek a büntetőperben is képesek a bírósággal bújócskát játszani, akkor ehhez hathatós segítséget kaphatnak egy nagyon magas rangú ügyésztől.

Ezt támasztja alá a

3. híresztelés, mely szerint Kovács Barnabás károlis stratégiai igazgató egyszerűen megparancsolta Lajtár István legfőbb ügyész helyettesnek, hogy már perfektuálódott vádemelés után “állítsa le a büntetőpert” a Károli Egyetem két koronatanúja, a tiltott adatszerzéssel és magántitok kifürkészésével vádolt wistmanwoodos bűnözők ellen.

 

Advertisements

About karoligaspar

Doctor of Law, Protestant
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s