Potholes and traps on Pál’s way 4. Beatrice’s bloomy innocence (Kátyúk és kelepcék a páli úton 4. Beatrice hamvas ártatlansága)

Jhnnsclvn's blog

“Beatrice” nicken érkezett az alábbi szöveg, Pál József aláírással, Pál József lánya, Pál Judit e-mail-címéről. Fontosságára tekintettel nem hozzászólásként, hanem önálló posztként közöljük, noha annak tartalmával szemben komoly ellenvetéseink vannak. (Egyidejűleg Pál József fia, Pál Gergely ugyanezt a szöveget elküldte a http://szegedibennfentes.blog.huoldalnak, ahová tegnap fel is került.) Az állítások tételes cáfolatát illetve kommentelését azonban nem itt, hanem egy külön posztban végezzük el. Megjegyezzük, hogy az üggyel kapcsolatban további iratok beszerzése folyik, részben a Ravasz László Baráti Körtől, részben a Kör jogászától, Dr. Békési Károlytól, akit az alábbi szöveg “álügyvéd”-ként aposztrofál, illetve a SZTE Doktori Intézetétől. Be fogjuk bizonyítani, hogy a SZTE Doktori Intézetének ténykedése egyértelműen törvénysértő volt, a SZTE figyelmen kívül hagyta a figyelmeztetéseket, a kormányrendeletet és saját doktori szabályzatát, és nem adminisztratív tévedést, hanem szándékos okirathamisítást követett el. – A szerk.

Szerző: Pál József

Kelletlenül ugyan, de reagálni kényszerülök néhány, közelmúltban megjelent blogra. Az ezeknek alapját képező, gyűlölettől…

View original post 902 more words

About karoligaspar

Doctor of Law, Protestant
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Potholes and traps on Pál’s way 4. Beatrice’s bloomy innocence (Kátyúk és kelepcék a páli úton 4. Beatrice hamvas ártatlansága)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s