Family Academy (Családi Akadémia)

Jhnnsclvn's blog

ludvig

A Bölcskei Gusztáv püspök által elkövetett 115 milliós sikkasztásos ügyet hamarosan folytatjuk. Az elszámolásban feltüntetett tanstúdióra vonatkozó építési engedély beszerzése a Józsefvárosi Önkormányzattól folyamatban van. Ugyancsak folyamatban van a Bölcskei és az OKM között létrejött támogatási szerződés előkerítése az EMMI-től. Ezen két irat dátuma döntő fontosságú abból a szempontból, hogy milyen forrásból épült az ominózus stúdió. Addig is, míg ezek az iratok megérkeznek a szerkesztőségünkbe, beszámolunk egy tudós családról. – A szerk.

Írta: Prudens

Mióta mindenki olvashatta Szabó András flörtjének dokumentumait egy Eszter nevű fiatal nővel, világossá vált, hogy a Károli volt dékánja és rektorhelyettese kész mind a tíz parancsolatot sárba tiporni, s a paráznaság tiltását sem kívánja kizárólag a jobb kezével megsérteni.

Feleségét, Petrőczit kitüntették  az idei tanévnyitón, mint Sepsi dékánasszony mondta, “20 éves áldozatos munkájáért”. Az “áldozat” jó szó,mindazokra, akik Petrőczi áldozataivá váltak annak folyamatos aljas  fúrásfaragása következtében.  Petrőczi mindent megtett, hogy pokollá tegye kollégái életét, mindenkihez…

View original post 489 more words

Advertisements

About karoligaspar

Doctor of Law, Protestant
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s