Templar Speeches (ÁJK-s évzáró)

Jhnnsclvn's blog

ajk.2013.07

Szerző: Doctor Utriusque Iuris

Július 6-án délelőtt kilenckor kezdődött a Fasori Templomban a Károli ÁJK-sainak az évzárója. Az időpontot bölcs előrelátással választották meg, nehogy a délután háromkor gyülekező melegfesztivál közönsége felismerhesse és lármásan üdvözölhesse Németh Dávid dékánhelyettes testvérünket, aki nekik is a testvérük.

A templom zsúfolásig megtelt diákokkal és hozzátartozóikkal. Nagy nap lehetett ez mindegyiküknek, ez meglátszott öltözékükön is. Láttunk büszke apukát fröccsöntött strandpapucsban, piroskockás inge derékig nyitva, látni engedi szőrös mellkasán az átizzadt atlétatrikót. A fiatalok is kitettek magukért. Alul buggyos miniszoknya, fölül ujjatlan pólóban a diplomaosztásra spendírozott szilikon mellimplatátum. A fiúk: harmonikanadrág, piszkos póló, átizzadt ing.

Antalóczy Péter dékán, Miskolczi-Bodnár rektorhelyettes, Sepsi Enikő dékán, Szenczi Árpád és Németh Dávid köszöntötte az alma mater nevében a frissdiplomásokat. Antalóczy Péter dékánnak ez a születésnapja, rögtön az úrasztalánál köszöntheti saját magát és gratulálhat saját karának, amelynek most először sikerült summa cum laude minősítésűeket kibocsátani a Viola utcai kar patinás panelfalai közül…

View original post 194 more words

Advertisements

About karoligaspar

Doctor of Law, Protestant
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s