March 15th: Robber Knights’ day (Március 15. A rablólovagok napja)

Jhnnsclvn's blog

A wistmanwoodos bankár-rokon: Kovács Barnabás

Az alábbi írást Március 15. károlis kitüntetettjeinek, Kovács Barnabásnak és Petrőczi Évának ajánljuk, valamint a megvezetett kitüntetőnek, az esztergályos-csuhás EMMI-miniszternek, Balog Zoltánnak. http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/hirek/allami-kitunteteseket-adott-at-balog-zoltan-2 – A szerk.

Szerző: Robber Knight

Nagy boldogság, hogy szerény blogunk híre messze túlterjed országhatárokon és kontinenseken. Ázsiában is vannak szép számmal olvasói. Nemcsak Japánban – ott nyilván Szabó András ébresztett fészbúkos partnerei körében kíváncsiságot. Miután „elmebeteg nők mocskos rágalmai”-nak nevezte írásainkat, nemcsak Sitosi lett törzsolvasónk, hanem friss hírek szerint újabban Dél-Koreából is egyre több kattintást kapunk.

Megértjük persze azt a mély spirituális kapcsolatot, amely népeink között átíveli a kontinenseket. Áldott emlékű Hegedűs püspök is meglátogatta dél-koreai testvéreinket és meg is hívta őket. Tanúi voltunk a Ráday 28-ban, ahogy koreai testvéreink tánccal, zenével, énekkel fejezik ki azt az istenközeli élményt, amelyre nekünk csak elfogódott európai eszközeink vannak.

Balla Péter is ellátogatott 2010 őszén közpénzen Dél-Koreába, és – javíthatatlan exhibicionista lévén – honlapjára ki is biggyesztette a fotókat…

View original post 454 more words

Advertisements

About karoligaspar

Doctor of Law, Protestant
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s