The underpants of Klukovits and Hansági (Klukovits gatyája és Hansági bugyija)

The underpants of Klukovits and Hansági (Klukovits gatyája és Hansági bugyija)

Szerző karoligaspar @ május 2, 2012

Szerző: Szegedi Szégyen

Ágnes asszony eldöntötte!

Ágnes asszony, született Hansági, később lett Kulcsár-Szabó, de megmaradt Hansági is, hol ez, hol az, végre döntött! Egy irdatlan hosszú nevet választott magának:

Dr. habil. Hansági Kulcsár-Szabó Ágnes

Ehhez persze kellett egy habilitáció is. Meglett! APÓS a szegedi csatlósokkal – Pál Józseffel, Fried Istvánnal, Balázs Mihállyal, Klukovits Lajossal – megszerveztette. Ezeknek a Szabó András-féle 44 oldalas “nagydoktori” locsogás és Mészáros Márton / István csalása után amúgy sincs bőr a képükön. Még egy szégyent bevállalni – se nem oszt, se nem szoroz.

A habilitációs előadások meghirdetése sumák módon, csak bennfentesek értesítésével zajlott, az országos doktori adatbázis honlapjára utólag került fel. A közönséget megszervezték. Kívülállók nem is tudhattak róla. Olyan volt, mint a menetközben megistvánult Mészáros Márton PhD-védése. Klukovits Lajos, aki gyakrabban cserélgeti a hamis neveket a doktori adatbázisban, mint a saját gatyáját, a védés konkrét helyét és idejét utólag vitte fel az adatbázisba.

A titkos habilitációra csak meghívottak mehettek be, az ajtóban őrt álltak. Titkos habilitáció a “titkos házasság” mintájára, mint Domenico Cimarosa vígoperájában, az Il matrimonio segretoban. Ott maga a matrimonio a segreto, Hanságinál viszont a habilitáció. De miért akarták titkolni? Mikor akarnak előrukkolni vele? Amikor Hansági úgy gondolja, eljött a restauráció ideje? Akkor szemérmesen, egy sötét sarokban, megmutatja Balla Péter rektornak a bugyiját és a venia legendijét? Majd rámutat Tepsire, és azt mondja: Ilyenje ennek a libának nincs, hoci nekem a dékáni széket!

Pál József pedig a hírös városból (mármint a Gál Ferenc Hittudományi Főiskola médiasztárjairól: Bettyről, Skamláról, Kozmáról stb. hírös) Szegedről éljenez hozzá: Viva la nuova presidentesse di facolta!

Ágnes asszony hosszúúúúúúúú

Kategória: Balla Péter, Gál Ferenc Hittudományi Főiskola, Károli University of the Reformed Church, Kulcsár-Szabó Ágnes, Mészáros Márton, Szeged University | Címke:: , , , , , | Szerkesztés | 24 Hozzászólások »

Advertisements

About karoligaspar

Doctor of Law, Protestant
This entry was posted in Károli Gáspár Református Egyetem, Szegedi Egyetem botránya and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s