Justification for dr. Takács (Balla Péter önfeljelentése)

Justification for dr. Takács (Balla Péter önfeljelentése)

Szerző jhnnsclvn @ április 3, 2012

A doktorcsaló Schmitt Pál megtörése és lemondása váratlanul a másik doktorcsaló, Mészáros Márton nagybátyját, Balla Pétert is nyilvános bűnbánatra késztette. Az alábbi levelet Balla Péter tegnap este küldte meg a Ravasz László Baráti Körnek, azzal a kéréssel, hogy közöljék azt honlapjukon. Mi innen vettük át:http://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2012/04/02/justification-for-dr-takacs-balla-peter-igazolasa-dr-takacs-janosnak/ 

Ebben Balla felmenti dr. Takács János László ügyvédet, a Károli munkajogi képviselőjét a gyanú alól, mi szerint ő kezdeményezte volna Hima Gabriella professzor asszony betegállomány alatti és utáni titkosrendőri megfigyeltetését annak saját lakásán, a magánlakásába való illetéktelen behatolást, a lakás bekameráztatását és bepoloskáztatását a Wistmanwood cég által. A levél szerint dr. Takács nemcsak kezdeményezője nem volt ennek a súlyos bűncselekménynek, de még csak nem is tudott róla. Ezzel a nyilatkozatával Balla Péter gyakorlatilag feljelentette saját magát. Ha olyan biztosan tudja, ki nem tudott a bűncselekményről, akkor azt is tudnia kell, hogy ki tudott. A levél alapján nyilvánvaló, hogy Balla Péter vagy maga az elkövető – mint a Wistmanwood felbujtója – , vagy az elkövető cinkosa. – A szerk.

Szerző: Balla Péter

Advertisements

About karoligaspar

Doctor of Law, Protestant
This entry was posted in Károli Gáspár Református Egyetem, Magyar Református Egyház and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s