Bonnie and Clyde in the newspaper (Bonnie és Clyde a HVG-ben)

Bonnie and Clyde in the newspaper (Bonnie és Clyde a HVG-ben)

Szerző karoligaspar @ december 5, 2011

A HVG 2010 szeptember 1-i számában Riba István kitűnően foglalja össze az Irodalomtudományi Doktori Iskola történéseit. Riba egy ideje nyomon követheti a Károli sorsát, mert már Kulin Ferenc dékán 1998. évi menesztése után is országos napilapban foglalkozott ezzel a botrányos egyetemmel. A tavaly szeptemberi cikkben kőkemény tényekre hivatkozva jelenti ki, hogy Szabó András és Petrőczi Éva csalók és tolvajok. Ráadásul szerepel a cikkben Bölcskei Gusztáv fotója, amint a szószékről valósággal áldását adja a szörnyűséges házaspár kriminális ténykedéseire. Az írás annyira tárgyilagos és korrekt, hogy a Károlinak eszébe sem jutott perelni a lapot. Aki még mindig nem hiszi, hogy Szabó András és Petrőczi Éva csaltak, hamisítottak, loptak, visszaéltek a hivatali hatalommal, az kérdezze meg Balla Pétert, hogy miért nem fordult bírósághoz a HVG ellen, amikor pedig a 168 óra ellen ennél sokkal kevesebbért (pusztán Pethő “elveszett tisztességéért”) is bepróbálkozott – persze sikertelenül. De a válasz különösebb utánajárás nélkül is kézenfekvő: Riba cikkének minden betűje igaz, nincs rajta fogás. Ha valaki még kételkedik, hogy a MAB-táblázat eredeti-e, akkor ajánljuk, hogy keresse fel Riba Istvánt, és kérdezze meg, milyen források alapján állítja, hogy a dékánházaspár lenyúlta mások témavezetéseit. Szerintem az előző posztban közölt MAB-táblázat a források között lesz megnevezve. :)

A bűn néven nevezése
Püspöki áldás a házaspár bűneire

Püspöki sakkjátszma

Kategória: Balla PéterHungarianCalvinistChurchKároli Egyetem BTKKároli University of the Reformed ChurchKulcsár-Szabó ÁgnesMészáros Márton,Szabó András | Címke:: ,

Advertisements

About karoligaspar

Doctor of Law, Protestant
This entry was posted in Károli Gáspár Református Egyetem, Magyar Református Egyház and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s