Hot trail (Forró nyom)

Szerző: Netfigyelő

Valaki megint beizzította a cenzúrát. Ha a “70 milliós ösztöndíjcsalás a Károlin” keresőszavakat beütjük a google-ba, úgy a 3. oldaltól kezdve azt látjuk, hogy minden oldalról “jogi kérésre” eltávolítottak 1-1 találatot. Talán csak nem azért, mert a sikkasztók attól féltek, hogy a hozzászólások esetleg nyomra vezethetik a BRFK-t? Egyébként elég furcsa, hogy csak tanúk vannak, de gyanúsított nincs. Nem a Kar vezetői felelnek a sikkasztásért? A csalást Sepsi Enikő fedezte fel, a sikkasztás a korábbi években történt az egyetemi honlap akkori (meglehetősen eldugott) közleménye szerint. Ki volt az a személy, aki végig folyamatosan a BTK (legalább egyik) vezetője volt? Csak nem Szabó András? 2008-tól dékán, azelőtt rektorhelyettes, azelőtt pedig dékánhelyettes!

Ha a rendőrség komolyan tanulmányozta volna figyelmeztetésünket, már ez év február 26-án forró nyomra lelhetett volna. A Pethő-poszt alatt az alábbi hozzászólástömb található , feltehetően az ügyben tevőlegesen érintettek neveivel.

 1. Netfigyelő mondta

  augusztus 26, 2011 at 9:59 de. Megtaláltam a 70 milliós csalásra vonatkozó első hozzászólásokat a jelzett poszt alatt: http://jhnnsclvn.wordpress.com/2011/02/25/the-silent-confessionof-a-crook-petho-nema-vallomasa/#comments . Kigyűjtöttem. Az első már február 26-i:

  #
  HÖKöscsalók mondta
  február 26, 2011 at 11:58 du. e

  Sokszor olvatuk már ezen a blogon, hogy a HÖK-öt Szabó András, Hansági, Koncz Judit a szavazásokra manipulálta. Megrendelte a szavazatokat, és nagy összegeket fizetett a HÖK vezéreinek. Csak rá kell nézni László Márton kocsijára. Amikor Szénási Károlyba, aki szavazott a BTK kari tanácsán, az ÁJK kari tanácsán és a Szenátusban is, már nem fért több pénz, akkor a húgát, Szénási Esztert jutalmazták. Vagy pl. Szabó Andrea esete, aki HÖK-vezetőségi tagként lenyúlta az IDI utolsó ösztöndíját is, az arra érdemesebbek elől, akik hiába fellebbeztek, mert Szabó, Koncz Judit, László Márton, Cziczka Katalin érdemi vizsgálat nélkül a HÖK-ösnek ítélték a pénzt. Ez eleve összeférhetetlen, korrupt dolog volt. Amikor pedig már nem bírtak maguknak feltűnés nélkül pénzt utalni, akkor gyanútlen hallgatók nevével manipuláltak. Milliós összegeket utaltak át mások nevére, de a saját számlájukra.
  Válasz

  *
  cica mondta
  február 28, 2011 at 8:00 du. e

  Tudtam, hogy a Cziczka nyakig sáros!!!
  Úgy benyalta magát annál a görény, rossz szagú Szabónál.
  Most megszívod, macsek!
  Válasz
  o
  Macskacziczka mondta
  február 28, 2011 at 9:25 du. e

  Én már fölmarkoltam a 3 évi ösztöndíjat, amit Szabó András ítélt meg nekem, és vissza nem adom. Doktorit szerencsére nem kell írnom, mert Mészáros MarciPista zseniálisan kinyírta a doktori iskolát, és megoldotta mindnyájunk gondját. Így élvezhetem az életet és a pénzt – minden kötelezettség nélkül. De azért ismerd el, hogy jobb vagyok, mint Korner Veronika, aki ahogy megkapta a pénzt, elhúzott vele Amerikába, és ott valami Business Schoolba ruházott be. Én legalább itthon költöttem el, hazafiasan, nem adtam az amcsiknak egy centet sem.
  o
  SarkiVurka mondta
  február 28, 2011 at 11:04 du. e

  Na ne má hogy én nem csináltam semmit azér a kis lóvéért. Hát ki írta Mészáros disszertációját Ravasz Lászlóról? Én. Arról nem tehetek hogy a kis seggfej nem bírta folytatni, és Lutherról hablatyolt valamit a bevezetőben, összekeverve Kálvinnal, meg a nemzeteket és az évszázadokat is, és még így se bírt eleget írni.

  Én megdolgoztam a pénzért, és azt eszembe sincs a KDB-nak adni, inkább a Chase-ben tartom. Vissza pedig nem adom. Szeretnétek, mi, kis lúzerek? Ha-ha-ha

  #
  Imposztorok mondta
  február 27, 2011 at 12:07 de. e

  A Hökösök lebukásán egyáltalán nem csodálkozom. László Márton bandája válogatott gazemberekből állt. Aki nem volt az, azt kinyomták maguk közül. Hansági vezényelte a kari tanácsi szavazásokat. Meg se vitatták a megszavazandó kérdéseket, a pályázókat nem is ismerték, de a 15 hökös mindig tudta, hova kell tenni az x-et. Mindig egyformán szavaztak, és mindig úgy, ahogy Szabó, hansági és Koncz.
  Válasz
  #
  Börtönválogatott mondta
  február 27, 2011 at 12:11 de. e

  Pethő, Mészáros, Szabó, Hansági milyen hallgatókat tudna nevelni? Csak olyanokat, amilyenek ők maguk. Amíg ezeket nem vágják ki a református egyetemről, addig nem lesz megtisztulás. Ezek a hétpróbás csalók a Károli rákfenéi.
  Válasz
  #
  Zsoldosok mondta
  február 27, 2011 at 12:18 de. e

  A HÖK a károliscsalók zsoldjában állt. A zsoldosok tábornoka Hansági Ágnes volt. Nem akarom a hökös sikkasztókat mentegetni, de azt csinálták, amire Hanságitól parancsot kaptak. Hansági írta alá a fiktív utalásokat is, álnéven persze.
  Válasz

  *
  Zsoldosok mondta
  február 27, 2011 at 12:33 de. e

  Talán Hansági zsoldosainak lebukásával függ össze, hogy a Magyar Irodalmi Intézet bemutatkozó filmjét eltávolították:

  http://www.kre.hu/btk/index.php/bemutatkozo-filmuenk.html

  Azt amerlyik Korner Veronika kövér telepofa vicsorításával indult, tele volt Mészárossal, Hermannal, a Kulcsár-Szabó családdal és kedvenceikkel. Mintha más nem is járna magyar szakra, csak Hansági agyondotált, agyonfizetett bandája. Úgy látszik, nem akarták, hogy felismerjék a sikkasztókat arcról is. Pl. Korner Veronikát, aki fogta a Hanságitól kapott doktori ösztöndíjat és elhúzott a milliókkal Amerikába, ott elkölteni.
  Válasz
  *
  animus mondta
  február 27, 2011 at 5:35 du. e

  Szivikéim, ti nem hallottatok még az emberi autonómiáról? A hallgató azt teszi, amit a Hansági mint tanár mond neki? Kik ezek? Agyműtött bunkók viselkednek csak így.
  Válasz
  *
  Tepsi mondta
  február 27, 2011 at 11:01 du. e

  Tepsi próbálja elvitetni a hallgatókkal a balhét. Mintha a HÖK-ös sikkaszutásokért csakis a hallgatók felelnének. Aztán ki adta oda nekik a milliókat? Nem a mindenkori dékán? Tudjuk, ez nem Tepsi idejében volt. De akkor miért nem függeszti már fel a két bűnözőt, Szabó Andrást és Kulcsár-Szabó Ágnest? Ők vették meg a hallgatók szavazatait.
  Válasz
  o
  Labanc mondta
  február 27, 2011 at 11:35 du. e

  Tepsi becsületéért egy lyukas garast se tennék le, mert fedezi Hanságit és Mészárost. De a helyettesei becsületeseknek látszanak. Kérdés, mit tehetnek Sepsivel szemben. Meg ott van az előző banda beépített embere, a Gállaci. Annak a szeme se áll jól. Szerintem az benne volt mindenben, és Hansági bizalmasa ma is.
  *
  Spy mondta
  február 27, 2011 at 11:09 du. e

  Mi sem ingyen töltöttük az estéket a Szbó Ervin könyvtár ablakában, hogy onnan figyeljük Nyilasy tanár urat, és kapjuk lencsevégre, ha flörtölni próbál. Kifejezett pornóképet nem sikerült csinálnunk, de azt a felvételt, amin a tanár úr látható M. Bernadettel, jó pénzért adtuk el Hansági tanárnőnek. Hansági tanárnő mondta is, hogy válasszunk ki feltűnés nélkül valakit, akinek a nevére elküldi a pénzt, de egyikünk számlaszámát adjuk meg egy mit sem sejtő csoporttársunk nevével, hogy ne legyen feltűnő az üzlet. Vagyis a listán XY, egy mit sem sejtő csoporttárs neve szerepelt mint kedvezményezett, de az egyik zsoldos számlaszámára lett valójában elküldve a pénz.
  Válasz
  o
  Mercenary mondta
  február 27, 2011 at 11:48 du. e

  B…. É… tanárnőt is figyelnünk kellett. Hansági tanárnő szerint a regényírás csak ürügy volt, valójában azért járt be esténként, hogy találkozzon Ny…. tanár úrral. Mondta is Hansági tanárnő, hogy ahelyett hogy a gyerekére vigyázna otthon, különben is örüljön, hogy van neki, Ny… tanár úrral enyeleg itt, amikor már senki sincs a tanszéken, csak ők ketten.

Advertisements

About karoligaspar

Doctor of Law, Protestant
This entry was posted in Károli Gáspár Református Egyetem and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Hot trail (Forró nyom)

 1. Pingback: Bulle

 2. Pingback: Nyomkövető

 3. MIKI says:

  A magyarosok bemutatkozó filmjét akkor vették le a honlapról, amikor lebuktak. Nem véletlenül. Azon rajta voltak az egész banda. Korner, Mészáros, Nemeh és Sárai (mint két buzi, majdhogynem csókolóztak rajta), a Kulcsár Szabó család, férj és após, noha állítólag semmi közük a Károlihoz, Hermann és a líblingjei. Voltak alibiből mások is, de a kemény magot Hansági (és Hermann) zsoldosai alkották. Az első kép tényleg a telepofával vicsorító Korner volt, olyan merev, természetellenes fültől fülig érő vigyorral, mintha azt mondaná “csííííííz”. Talán azért vicsorgott mer már bezsebelte a milliókat. 🙂 csíííííííííz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s