Kulcsár Szabó’s list (Kulcsár Szabó listája)

Kulcsár Szabó’s list (Kulcsár Szabó listája)

Szerző anonymanalyst @ augusztus 12, 2011

Steven Spielberg híres filmje, a Schindler listája kb. 1000 nevet tartalmazott. Kulcsár Szabó Ernőé csak 30 nevet tartalmaz, közte a sajátját, a fiáét és a MENYéét. Schindler listája hosszú volt, mert ő életeket akart megmenteni. Kulcsár Szabóé rövid, mert neki pályázati pénzeket kell elosztani: minél kevesebb felé, annál többel gazdálkodhat.

A listán szereplők azonban nemcsak kedvezményezettek, hanem katonák is. Ha jön a behívó, be kell vonulniuk…

Aki még mindig nem hiszi, hogy Kulcsár Szabó Ernő a magyar tudományos élet alighanem legkorruptabb figurája, vessen egy pillantást az alábbi listára, amit Netfigyelő küldött el beszkennelve, attól tartva, hogy rövidesen eltűnik a netről. Aztán hasonítsa össze ezt a listát a Kulcsár Szabó által a közelmúltban vezetett MAB KÁB bizottságéval, továbbá különböző minősítő bizottságokkal, Kulcsár Szabó Ernő Intézetének beosztottjaival stb. és meglepődve fogja tapasztalni, hogy a listák között átfedések vannak, a nevek ismétlődnek. A Kulcsár Szabó család úgy mozgósít ebből a csoportból tagokat ilyen-olyan feladatra, mintha csak kártyacsomagból húzná elő a lapokat. Ha a Mészáros-védést vesszük példának, akkor láthatjuk ezen a listán magának Mészáros Mártonnak a nevét, aztán a “társszerzőét”, Korner Veronikét, a “témavezetőét”, Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnesét, az opponens Bednanics Gáborét, aki pár éve Kulcsár Szabó Ernő témavezetésével doktorált, most pedig már doktoráltat; az első Mészáros-bizottság elnökéét, Maedchen für alles” Eisemannét, a bizottsági tagét, Simon Attiláét, majd felbukkan a második védés opponensének, Oláh Szabolcsnak is a neve. Egyesek multitaskolnak, mint pl. Simon Attila, aki ciklus közben beült a MAB KÁB-ba és mellesleg a Mészáros-bizottságba is.  A legfrissebb doktorált, Dánél Mona pedig  az idei károlis államvizsga bizottságokba ült be, hátha ottragad a Károlin, egyenesen beleragad egy állásba…

Az exkluzív kör minősítettjei láthatóan önnemzéssel vagy önbeporzással szaporodnak.  Kulcsár Szabó Ernő valahogy úgy gyarapítja maga körül az érte mindenre kész minősítettek seregét, mint annakidején az USÁ-ban a fehér farmerek a néger rabszolgáikat: maguk végezték el a nemzést. :) – A szerk.

forrás: http://smart.ivyportal.com/object.9709E9AA-F354-4159-B912-E720766C5C1B.ivy

Kategória: ELTE, Károli University of the Reformed Church, Kulcsár-Szabó Ágnes, Mészáros Márton, Szeged University | Címke:: , , | 17 Hozzászólások »

Advertisements

About karoligaspar

Doctor of Law, Protestant
This entry was posted in Károli Gáspár Református Egyetem, Szegedi Egyetem botránya and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s